SEO (Bovenaan in Google)

SEO Tips

Eén van de voornaamste redenen voor het oprichten van een website voor uw bedrijf, is het werven van nieuwe klanten. Maar als u nieuwe klanten wil vinden, moet u wel gevonden kunnen worden. Tegenwoordig zullen de meeste potentiële klanten niet meer de telefoongids erbij pakken maar een zoekactie op Google verrichten. Het is dus belangrijk dat Google u weet te vinden en dat kunt u enkel als uw website goed geoptimaliseerd is om gevonden te worden.

 

SEOAl naargelang u diensten aanbied waarvoor er meer of minder concurrentie is, zal het moeilijker of gemakkelijker zijn om bovenaan in Google te verschijnen.

Stel dat u de enige bent in België die fietsen verkoopt, dan zal het u geen moeite kosten op uw website helemaal bovenaan de zoekresultaten te tonen als iemand een fiets zoekt.  Maar als er 1000 fietsen verkopers op het internet staan, dan zal het moeilijker zijn om uw website op de 1e pagina met zoekresultaten van Google te plaatsen.


Daarom is SEO zo belangrijk, de concurrentie is zodanig groot dat u uw website gaat moeten optimaliseren zodat u zo hoog mogelijk scoort.

 

Megawebsites reikt u dan ook een aantal gratis tips aan waarmee u zelf al aan de slag kunt om uw website te optimaliseren.