Copywriting

Hulp nodig met het schrijven van tekst op uw site?

Heeft u een prachtige website en/of webshop maar heeft u geen idee hoe u deze wilt invullen? Of, heeft u een aantal ideeën maar wilt u liever niet al te veel tijd besteden aan het implementeren van deze ideeën? Wij hebben een ruime ervaring met content management en u kunt op ons vertrouwen om deze taken van u over te nemen.

Het enige wat wij van u nodig hebben zijn de basis teksten en uw ideeën. De rest, zoals het linken van pagina's en het indelen van tekst en afbeeldingen kunt u aan ons overlaten. U heeft dus letterlijk geen omkijken meer naar uw site!  Wij kunnen ook foto's ter plaatse komen maken of wij kopen de copyrights van foto's zodat we die kunnen gebruiken in uw website.

Door gebruik te maken van onze diensten heeft u verschillende voordelen. We delen uw teksten zo in dat er sprake is van een logische alinea indeling, een aangename opmaak van de tekst en een evenredige verdeling van tekst en afbeeldingen. Maar we besteden niet alleen aandacht aan het visuele aspect maar ook aan het technische door o.a. iedere tekst van meta-tags (worden gelezen door Google) te voorzien en gebruik te maken van interne koppelingen tussen pagina's.

Bent u geen ster in het schrijven van teksten? We kunnen voor u ook de teksten herschrijven. Hetzelfde geldt voor afbeeldingen. Als u beeldmateriaal aanlevert waarvan u wilt dat dit bewerkt wordt, dan kunnen wij dit ook voor u doen. We bieden deze diensten voor zowel websites als webshops aan. In het geval van webshops kunnen wij niet alleen algemene teksten plaatsen maar ook een productinformatie tekst per product.

Tot slot kunt u ook bij ons terecht als uw website in meerdere talen beschikbaar is. In dat geval kunnen wij uw teksten vertalen.

Heeft u dus interesse om het aspect content management uit handen te geven en zo geen zorgen meer te hebben aan het beheer van uw website, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Info

Het maken van tekst voor uw website kan zeer tijdrovend zijn, besteed het uit aan een copywriter die dagelijks bezig is met het maken van teksten die geschikt zijn voor websites.

Vraag offerteteksten website copyriter.